ماي ايجي كيرو
اسبونج شيكولا 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا اسبونج شيكولا 829894
ادارة المنتدي اسبونج شيكولا 103798


اهلا بك زائر اخر زيارة لك كانت الخميس يناير 01, 1970 عدد مساهماتك 0
تاريخ ميلادك 0 صفحتك الشخصية سجلت فى يوم الخميس يناير 01, 1970
ماي ايجي كيرو
اسبونج شيكولا 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا اسبونج شيكولا 829894
ادارة المنتدي اسبونج شيكولا 103798


اهلا بك زائر اخر زيارة لك كانت الخميس يناير 01, 1970 عدد مساهماتك 0
تاريخ ميلادك 0 صفحتك الشخصية سجلت فى يوم الخميس يناير 01, 1970
ماي ايجي كيرو
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ماي ايجي كيرو

منتدي ماي ايجي كيرو-افلام العاب اغاني برامج سوفت وير لسيفر سوفت وير جوال
 
الرئيسيةالمجلهأحدث الصورالتسجيلدخولتسجيل الدخول

 

 اسبونج شيكولا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
krkr
المدير العام
krkr


عدد المساهمات : 459
تاريخ التسجيل : 17/02/2013
العمر : 30
الموقع : http://myegykero.com

اسبونج شيكولا Empty
مُساهمةموضوع: اسبونج شيكولا   اسبونج شيكولا I_icon_minitimeالأربعاء مارس 20, 2013 5:43 pm

نا عملت اسبونج كيك
شيكولا الشيف حسن عملها فى المطبخ تجنن زى الجاهزة بالظبط كل اللى اكلها
كان هيتجنن عليها ياريت تجربوها بجد وزينتها زى ما عمل بالمللى روعه بجد
15 بيضه
10جم محسن كيك
375 جم سكر
525 جم دقيق
20جم بيكنج بودر
10 جم فانيليا
نضرب البيض مع الفانيليا على اعلى سرعه لحد ما يمتزجو ثم نضيف السكر بدون
توقف المضرب لحد البيض ما يعلى لمده ربع ساعه ويتضاعف حجمه بشرط ان يكون
الاناء نظيفا وناشف .
ننخل الدقيق مع البيكنج بودر والكاكاو البودره حسب الرغبه بشرط اننا نشيل
كميه الكاو من معيار الدقيق
بعد البيض مايعلى ومرور ربع ساعه على السرعه العاليه للمضرب نحط خليط
الدقيق معلقه معلقه ونقلب براحه فى اتجاه واحد وهكذا حتي يمتزج الخليط
ندخله فرن متوسط الحراره على درجة 180 ومانفتحش عليها قبل نص ساعه ونختبر
سواها بخله
ثم ندخلها التلاجه بعد ماتبرد وتانى يوم نقسمها ونعملها الحشو كريمه مخفوقه
ونزين وشها بالشيكولا الخام بعد مانسيحا فى حمام مائى وبعد مانقسمها نلمع
كل طبقه بجيلى عشان يطريها
الكميه دى تكفى عمل 3 كيكات مقاس 24
ندخلها التلاجه لحد ماتتماسك
بجد انا عملتها تجنن
بس الشيف زين وشها بشيكولت مروار
كوب عسل حلوكوز
كوب سكر
كوب كريمه سخنه
1/2 كوب كاكاو
معلقة جيلاتين دايبه فى كوب ماء
كل ده يغلى على النار وما يبرد شويه نزين بيه

اسبونج شيكولا 1245340179
كانت تشبه دى تقريبا
سورى طولت عليكو بس يارب اكون فيدتكم

ماي ايجي كركر






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://myegykero.arabepro.com
 
اسبونج شيكولا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ماي ايجي كيرو :: ادوات البيت :: اشهي الاكلات-
انتقل الى: